Όρους και τις προϋποθέσεις

Όροι συναλλαγών της Hair Jazz

 

Πώς να πραγματοποιήσετε αγορές από τη Hair Jazz:

Πρέπει να είστε 18 ετών ή να έχετε λάβει τη συγκατάθεση των γονέων σας για να πραγματοποιήσετε αγορές από τη Hair Jazz.

Εάν έχετε ερωτήσεις για τα προϊόντα που πουλάμε στη Hair Jazz, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή. Αφού βρείτε τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε και τα προσθέσετε στο καλάθι αγορών σας, θα κληθείτε να κάνετε αποδοχή των όρων συναλλαγών που θέτουμε. Ελέγξτε ότι όλα τα στοιχεία είναι σωστά και επιβεβαιώστε την αγορά.

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ.

Οι συμβάσεις αγοράς συνάπτονται στην ελληνική γλώσσα. Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα λάβετε την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

 

Πολιτική προσωπικών δεδομένων:

Για να πραγματοποιήσετε αγορές στη Hair Jazz, πρέπει να μας παράσχετε τα ακόλουθα στοιχεία:

·      Όνομα

·      Διεύθυνση

·      Τηλέφωνο

·      Email

Χρειαζόμαστε αυτά τα στοιχεία για την εκτέλεση και την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τα προσωπικά δεδομένα καταχωρούνται στη βάση δεδομένων της Hair Jazz και τηρούνται για πέντε χρόνια, με το πέρας των οποίων διαγράφονται. Τα προσωπικά δεδομένα συλλέγονται μόνο με τη συγκατάθεσή σας. Η Hair Jazz είναι υπεύθυνη για τα δεδομένα και έχει πρόσβαση στα καταγεγραμμένα στοιχεία που σας αφορούν.

Τα στοιχεία που παρέχονται στη Hair Jazz δεν γνωστοποιούνται και δεν πωλούνται σε τρίτους. Τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα δεν καταγράφονται. Έχετε πάντα το δικαίωμα να ελέγξετε τα καταγεγραμμένα στοιχεία σας. Αυτό το δικαίωμα απορρέει από το Δίκαιο προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Loading...